1dstory

Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av Ebba och Lovisa - 26 augusti 2012 20:46

"Its ā beutiful and hot day, why cant we go to the beach?" Sa jag som förslag. Alla värkade gilla iden så vi packade våra saker och åkte ner till stranden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

 

 

 

 

-1, 2, 3! och utan att vi var förberedda spran killarna mot mig och Allie, kastade upp oss och rusade mot vattnet i full fart. Allie och jah tjöt och skrattade som galningar. Men när det kalla vattnet omslöt min kropp var det inte lika kul. Jag kände bubblorna omkring min kropp som kittlades medans jag simmade upp mot utan.

-Zayn! Skrek jag och började skvätta vatten på honnom, och det slutade i ett enda stort vattenkrig. Harry kastade sig på Louis... Samtigt som Allie så de krockade och föll bakåt och råkade knuffa till Niall som av en ren reflex knockade till mig i huvudet så jag vacklade bakåt och rammla mot Zayn som missa att fånga mig så jag slog av misstag emot hans ben så han föll med. 

-Hahaha, looosers! Skrattade Louis som var den enda som inte hade blivigt skadad.

-Relly? Log Harry och gav alla en blick. Alla fattade vinken och i nästa sekund anföll alla Louis som rammlade baklänges vid strandkanten men alla oss på honom.

-Haha, hilarious! Skattade alla utom Lou som låtsades att vara sur. Efter massa "lekar" i vattnet satte vi oss på stranden för att bara sola och snacka lite. Jag delade filt med Zayn och vi hade det riktigt mysigt.

-Awhe, gotta go the the bathroom. BRB! Fnissade jag och drod på mig en strand-rock och mina söta flip-flops. 

-Ba-ba-ba-ba-bambam ba-ba-bam! Nynnar jag medans jag går mot den lilla strand-resturangen. Och videra mot tjejtoaletteb. Men när jag kliver in där känns något fel. Jo, nu märker jag det. Alla 4 tjejer där inne stannar upp i "hårfixandet" och glor dömande på mig. Jag går på toa och när jag kliver ut ur båset står de fortfarande kvar och kollar på mig som om jag var skit.

-Okey, i can´t take this anomore! Whar the hell is wrong with me? You´re starring at me like i´m an asshole! Då biter sig den blonda tjejen i läppen och kolar på det andra som fnissar.

-You ARE, an asshole. Skrattar hon och alla stämmer in högre.

-Ehm, you don´t even know me. Svarar jag lite bitchigt nu.

-No, but we know this... Börjar en korthårig brunett.

-Tell you and your little friend to stay away from Zayn, Lou, yeah all of the boys. Då börjar jag skratta, serriöst?

-Haha, and what are you going 2 do about it? It´s our lifes!

-Yeah, but especially you! 

-What? You´re crazy girls, sa jag och skakade på huvudet och vände mig om.

-you are a slut! Slank det ur en av deras munnar.

-Excuse me? Röt jag och vände mig om. Rasande.

-Haha, it's not me who is having an affair with my neighbor.
-Cheating again, avslutade en av dem och plockande fram sin mobil med en bild på mig som stänger dörren till min lägenhet försiktigt och sedan när jag träffar John.

-Oh Gosh! You can´t be serious! Suckar jag och springer ut från toaletten med tjejerna hånandes bakom mig. Jag springer mot killarna. Det är absolu inte lätt att vara flickvän till en pojkbands-kändis.

-Zayn, you can´t believe what just happend. Han kollade konstigt på mig som alla andra men Allie fattade strax efter.

-Let me guess, a new rumor?

-Right, and it´s not a good one. 

-It has already ruined my "reputation". If I even had one.


Lite kort kapitel av Ebba, men jag har rätt så mö på gång. Kommentar?   

 

Presentation


Hej, vi är 2
tjejer i tonåren som älskar att skriva noveller och såklart älskar One Direcion. Det här är våran novell om killarna,enjoy:)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards