1dstory

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2012

Kapitel 21 - Twitter (del 2)

Av Ebba och Lovisa - 16 augusti 2012 19:21

-Yeah, i do and i´m gonna find him! Jag logga in på twitter och hade fått massa tweets från folk som hade sett honnom men inga riktigt bra utom en tjej. Hon hade en smygbild på en kille som var grymt lik Zayn men den var suddig. Så jag skickade en privat tweet för mer info.

-You´re not you when you´re hungry! skrattade niall och jag kolade frågande på honnom.

-Are you reading my tweets?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

    

Inte förrån lunch-tid hade tjejen svarat på mina medelanden. Men hon sa att hon var en "skeptisk" person och hon var inte 100%  säker på att jag var Jade eller om jag enns var seriös. "You can only proove for me that you´re Jade in onre way..." Skrev hon och jag började bli sur för att hon inte trodde på mig. Jag behöver ju Zayn! "1. I am jade, just believe me! 2. How can i proove it (you can´t just play around with me) "Hmmm, my best friend is a big fan of One Direction especually Niall so, ask him to ask my friend out ;)" Va? Okej nu måste jag tänka efter... Föresten skit i det jag måste träffa Zayn och Miall kommer förstå (Förmodligen...) "Sure, send her number to me and I´ll tell him to call ...?" "Maya" "Okey, and when she tell you that Niall Horan asked her out on a Date, you tell me were you saw Zayn? Deal?" "Deal"  Svarade hon och skickade nummret, och jag såg framför mig hur hon log.

-NIAAAAAL! Ropade jag och han kom rusande.

-What´s wrong? Sa han stressat. Och nästan hoppade upp och ner.

-Give me your phone, sa jag strängt och han räckte oskyldigt fram den. Sedan knappade jag in nummret och ringde. Sedan gav jag tillbaka den.

-I Love you! Log jag och han kolla frågande på mig.

-Loud speeker! And ask her out on a blind date. Viskade jag och då fattade han ,en det var försent. Han gav mig en groov blick av hat. Men la ändå inte på.

-Hey it´s Maya, who is this? Sa en söt tjejröst osäkert.

-Hey... Maya? Thas is a little bit crazy... but would you like to go on a blind-date with me?

-Ehm, who is this? Do i know you? Han tvekade lite.

-You kinda know me but we´ve never meet. Jag var nära på att gapskratta, det lät så kul och Niall var så söt och osäker. 

-Okey... Haha sure but Marcus, if this is something you´re up 2. I´m gonna kill you! Väste hon.

-I´m not "Marcus" and i swear that i don´t know him...

-Oh, okey sorry. But how can i trust you. What if you´re a peddophile? "Ask Nina" Mimade jag och han upprepede det.

-Ahaa! You know Nina, them pick me up at 5! Sedan gav hon adressen och la glatt på. Sedan kollade Niall argt på mig igen.

-What was that fore? !

-Long story, just remember 2 pick her upp at 5. Skämtade jag, pussade honnom på kinden som tack och gick in till mitt rum för att ta kontakt med tjejen. Hon fattade att det skulle bli en överaskning så hon sa inget om vem Maya skulle på blind-dejt med men hon gav mig platsen där hon såg Zayn. Travelodge London Romford Rooms. Ett 2 stjärnigt hotell i Romford. Hon skrev att han hade gått in där med en resväska när hon gick på andra sidan gatan med en vän. Då finns det inget annat att göra än att åka till Travelodge London Romford Rooms. Vart det nu ligger. Taxi chafförerna vet säkert. Jag bytte om till att par gröna jeans och en vanlig svart t-shirt som jag stoppa in i byxorna, sedan converse och klart!

-Niall, I´m going 2 "Travelodge London Romford Rooms" The keys in my Desk. Bye. Sedan sprang jag ner för trapporna och ut genom porten.

-Taxi! Ropade jag med handen i luften tills en stannade till. Can you take me to "Travelodge London Romford Rooms"? 

-Sure, nickade han och jag hoppade in i framsätet.

-Are you Jade Lopez...? Sa han försiktigt.

-Yeah, how do you know? 

-Haha, my daughter is a fan of One Direction and she talk about them all the time. Including their girlfriends. Skrattade han, and tgis morning sha told me that a Zayns girlfriend.

-Ex... fyllde jag sorgset i.

-Yeah, ex was looking 4 Zayn and she would do "anythig to help you" But she´s just 9, haha. Då fylldes mitt hjärata av värme. I alla fall finns det 1 Directioner som inte hatar mig.

-Aww, tell her that i say "hello and that i really appreciate what she said".

-I will! Log han. Efter en väldigt lång stund sa han att vi närmade oss.

-I can just park my car here but it´s just takes 10 minutes to Travelodge London Romford Rooms, and i really hope you find him.

-Thanks, it means a lot! Log jag, betalade och klev ut ur taxin. Han vinkade hejdå och jag vinkade tillbaks sedan började jag gå längst gatan.

-Excuse me sir? Sa jag till en man i 50-års åldern. Do you know where Travelodge London Romford Rooms is. The Hotel. 

-Öhm, yes. It´s just around the corner.

-Thank you log jag och sprang runt hörnet och som sagt. Där låg det. Jag hade ju inte förberätt mig på vad jag skulle säga till Zayn... Men jag tog bara ett ljupt andetag och gick in. Men jag kände mig bara förvirrad så jag gick fram till en som jobba vid Check-in stället.

-Excuse me, but I'm looking for a guy who has checked in here last night. Do you have the opportunity to see what room he lives in? Sa jag så trevligt jag kunde.

-Yes, what´s his name? Log hon artigt. Och jag böjde mig över disken och viskade i hennes öra "Zayn Malik" sedan ställde jag mig igen och hon började skratta.

-He´s allowing fans to visit him. NEXT! Ropade hon men jag flyttade inte på mig.

-I know him! He´s my.. my, he´s my ex. So please. Men hon kolla bara snobbigt på mig.

-Yeah, you´re his ex. Prove it. Log hon malligt så jag kunde inte annat att göra än å visa bilderna vi tog för ett tag sen när vi kysser varandra. Can you tell me now! Hon kollade förskräckt på mig.

-Oh, i´m so sorry! He lives in room 541, 4th floor.

-ThankYOU, sa jag surt och klampade iväg mot hissen.

-våning 4, sa jag för mig själv och tryckte på knappen. Det spelades dryg musik i hissen men som tuar var stannade den efter några sekunder. Jag klev ut ur hissen och började bli lite skakis. Vad ska jag säga och hur ska han reagera? Jag letade mig osäkert fram mella korridorerna yills jag stod där. Rum 541. Jag tog över 20 ljupa andetag och knackade på dörren. Sedan gick det någon minut och jah knackade igen, och jag hörde att någon andades där inne men försökte vara tyst. Så jag böjde mig ner till låset och tog fram min plånbok, och plockade ut mitt svenska buss kort. Sedan tryckte jag in den i dörren och vips så var den öppen. Inte så inbrotts-säkert. Jag sträckte på mig och öppnade försiktigt dörren.

-Zayn? Sa jag osäkert, men såg ingen.

-Jade?! En förskräckt Zayn kom fram bakom dörren och stirrade på mig. Han såg nästan rädd ut.

 

Kapitel 21 av Ebba (Lovisa kan inte blogga så offta som ni nog märker men ibland kommer hon att slänga in ett Kapitel) Kommentar?  

 
 
Ingen bild

Danielle

17 augusti 2012 12:14

Mer! Snälla, skriv! (:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ebba och Lovisa - 29 oktober 2013 12:30

Hej läsare, det är jag Lovisa här. Jag hade tänkt att börja skriva en ny novell, den kommer heta I Wish (efter killarnas låt.) Och så ska Ebba skriva lite då och då, vi har bara kommit på att vi ska skriva en ny novell så vi vet inte heller vad den s...

Av Ebba och Lovisa - 7 juni 2013 12:15

Previous: -Kiki? Är jag kiki. Åh, jag orkar inte ens bry mig mer. Sakta slöt jag ögonen. Jag behöver bara liite vila innan de kommer tillbaka. Mobilen är ju här om de ringer och jagsomnar ju int..   Lokalen var näst intill tom. Kalla färger fylld...

Av Ebba och Lovisa - 2 juni 2013 20:52

Previous: -Oh shit. Guys i found something, avbröst Zayn och vi vände oss mot hans riktning innan han började att mumla. -This is not good. Oh god help me Sam, what have you done?                           "Samantha where are we going? Samantha....

Av Ebba och Lovisa - 31 maj 2013 19:05

Det kan bli lite försening på kapitlet eftersom att jag skulle lägga upp det i morse. Men vaknade 7 minuter innan jag skulle till skolan så hann ingenting. Var helt i panik. Så det kommer upp imorgon eller på söndag. Kram Ebba :)...

Av Ebba och Lovisa - 24 maj 2013 06:52

Previous: Jag var rädd, har aldrig haft så stark känsla av det. Men jag var så rädd. Ikväll gäller det och om något går snett? Om polisen inte dyker upp trots mitt anonyma tipps samtal jag ska ringa in om platsen vi är på. Vad händer med mig, och vik...

Presentation


Hej, vi är 2
tjejer i tonåren som älskar att skriva noveller och såklart älskar One Direcion. Det här är våran novell om killarna,enjoy:)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards